VEELGESTELDE VRAGEN

Jazeker, wij staan open voor samenwerkingen. Neem contact met ons op!

We zijn in heel Nederland werkzaam, maar richten ons voornamelijk eerst op de Randstad. Namelijk Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Dit doen we omdat we gestaag willen gaan groeien, zodat we iedere klant kwaliteit kunnen bieden. Mocht u op een andere locatie een auto willen kopen en één van onze diensten willen afnemen, dan kunnen we hierover altijd overleggen. Bel ons nu voor meer informatie en vraag vrijblijvend advies aan!

Expert2Go is het eerste platform waar klanten experts kunnen inschakelen voor een aankoopkeuring van een tweedehands auto.
Bij de aankoop van een tweedehandse auto willen mensen graag zekerheid over de staat van de auto. Wij van Expert2Go bieden ervaren experts, die de juiste kennis in huis hebben en graag helpen bij de aanschaf van een tweedehandse auto.
Wij begeleiden mensen tijdens het zoeken, keuren en onderhandelen.

De auto wordt minimaal op 50 punten gecontroleerd. De auto ondergaat een uitgebreide keuring ondergaat, waarbij zowel interieur en exterieur volledig wordt gecontroleerd. Aan de hand van een checklist loopt de expert de auto na, zodat hem niets ontgaat. Zo omvat de controle onder andere de volgende onderdelen:

– Interieur en exterieur
– Technische controle
– Lakdiktecontrole
– Controle op de brug
– Controle elektronische systemen
– Controle kilometer historie
– Proefrit
etc.

Uiteindelijk wordt er een rapport opgesteld met de resultaten. Dit rapport wordt naderhand persoonlijk met u besproken.

Alle prijzen incl. 21% BTW en wij berekenen geen reiskosten binnen straal van 30km.

Om u op voorhand duidelijkheid te geven over de kosten van onze dienstverlening staan al onze tarieven online. Zo weet u altijd wat de kosten zijn. Geen onverwachtse bijkomende kosten achteraf! Wij berekenen geen toeslagen voor werkzaamheden tijdens weekenden en of feestdagen. Op al onze werkzaamheden zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

In principe kunt u bij ons terecht voor alle type personenauto’s. Mocht het gaan om een caravan of een andere specifieke dan moet er eerst worden gekeken of er een expert beschikbaar is die daarin is gespecialiseerd. Neem vrijblijvend contact op om te kijken of u geholpen kan worden!

Het is geen enkel probleem als u zelf niet aanwezig kunt zijn bij de aankoopkeuring. Onze expert kan de afspraak, de aankoopkeuring en de onderhandeling voor u regelen. Na de aankoopkeuring neemt de expert contact met u op om alles te bespreken, nog voordat de onderhandeling is begonnen. Wij willen onze klanten overal op de hoogte gehouden en alles gebeurt in samenspraak.