Aankoopkeuring auto

    Bij de aankoopkeuring van uw gewenste auto neemt de expert de auto onder de loep met behulp van een checklist. Zo controleert de expert op bijvoorbeeld mankementen, schade en slijtage van exterieur en interieur. Met professionele uitleesapparatuur wordt de auto gecontroleerd op storingen en foutmeldingen in het systeem. Door middel van een lakdiktemeter controleert de expert of delen van de auto zijn overgespoten. Onze expert zorgt er eventueel voor dat de auto op de brug wordt geplaatst, zodat alle checks gedaan kunnen worden.

    De expert maakt samen met u een uitgebreide proefrit. Door een proefrit kan de expert gebreken ontdekken die niet aan de buitenkant zichtbaar zijn. U kunt vervolgens zelf ook ervaren hoe de auto rijdt, klinkt en aanvoelt. 

    Na de algemene controle wordt de auto op de brug gezet om de auto van de onderkant te controleren. Hierbij wordt gelet op slijtage van remmen, banden en veringen en op roest, schade en eventuele lekkages. De expert controleert of de auto op een richtbank heeft gestaan oftewel een schadeauto is geweest. Kortom, door onze aankoopkeuring auto wordt u behoed voor een miskoop.