AANKOOPKEURING VOOR UW AUTO

Heeft u een voor uw auto?

Dan bent u bij ons bij het juiste adres, want wij bieden u een aankoopkeuring voor uw auto aan in heel Nederland. Bij Expert2Go gaat een ervaren automonteur met u mee op pad om de auto te keuren en of voor u onderhandelen. U moet er niet aan denken dat u een auto koopt met verborgen gebreken, of met een teruggedraaide kilometerstand, distributie riem die niet tijdig is vervangen of met een onbekende onderhoudshistorie! Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig de aankoopkeuring auto bij Expert2Go te laten uitvoeren. Dit kunt u zelf laten doen door ons in te schakelen. Onderaan de streep kost het u vrijwel niets, want wij verdienen het geld terug in de onderhandeling. Altijd winst, met onze aankoopkeuring. 

COMPACT

AANKOOPKEURING COMPACT
179,-
Nu in prijs verlaagd van 199,- naar:
 • Aankoopadvies
 • Proefrit
 • Inspectie op de brug
 • Controle technische staat
 • Uitlezen storingen
 • Aanbeveling
 • Controle interieur en exterieur
 • Schademeting
 • Onderhoud check
 • Aankoopkeuring Rapport
 • Onderhandeling
aanbieding

COMPLEET

AANKOOPKEURING COMPLEET
249,-
Nu in prijs verlaagd van 329,- naar:
 • Aankoopadvies
 • Uitgebreide proefrit
 • Inspectie op de brug
 • Controle technische staat
 • Uitlezen storingen
 • Aanbeveling
 • Schademeting
 • Onderhoud check
 • Aankoopkeuring Rapport
 • Onderhandeling
 • Controle interieur en exterieur
aanbieding

EXTRA

AANKOOPKEURING EXTRA
349,-
Nu in prijs verlaagd van 429,- naar:
 • Aankoopadvies
 • Uitgebreide proefrit
 • Inspectie op de brug
 • Controle technische staat
 • Uitlezen storingen
 • Aanbeveling
 • Controle interieur en exterieur
 • Schademeting
 • Onderhoud check
 • Aankoopkeuring Rapport
 • Onderhandeling
AANBIEDING

Nog geen auto op het oog? Geen zorgen, wij kunnen ook voor onze klanten op zoek gaan naar auto die het beste bij u past. Wij keuren alle soorten auto’s in heel Nederland;

 U hoeft alleen maar een gratis aanvraag in te dienen, dan nemen wij alles voor uit handen. Aankoopkeuring voor uw auto aanvraag duurt slechts 1 minuut.

Gratis aanvraag

Overtuigd? Dien hier een gratis aanvraag in!

Snelle Aanvraag

Klik op onderstaande link voor een specifieke regio. Wij zijn in alle regio’s werkzaam: 

Aankoopkeuring auto Noord-HollandAankoopkeuring auto Nederland

Aankoopkeuring auto Zuid-Holland

Aankoopkeuring auto Utrecht 

Aankoopkeuring auto Flevoland

Aankoopkeuring auto Gelderland

Aankoopkeuring auto Overijssel

Aankoopkeuring auto Drenthe

Aankoopkeuring auto Groningen

Aankoopkeuring auto Zeeland

Aankoopkeuring auto Noord-Brabant

Aankoopkeuring auto Limburg

Gratis advies vooraf 

Voor uw keuring krijgt u bij ons altijd gratis advies vooraf, zodat u weet waar u moet beginnen. Het kopen van een auto is één van de duurste aankopen en willen u dan ook daarbij helpen. Wij voeren enkel alleen aankoopkeuring auto uit en dus wij zijn hier een specialist in. Bij onze aankoopkeuring auto begeleiden wij u tijdens uw zoektocht, de keuring en wij gaan ook nog eens voor u onderhandelen. Wij bieden u dan zekerheid en gemak en willen u behoeden voor een miskoop.

Neem nu contact met ons op en ontvang Gratis advies!

Veelgestelde vragen

We zijn in heel Nederland werkzaam, maar richten ons voornamelijk eerst op de Randstad. Namelijk Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Dit doen we omdat we gestaag willen gaan groeien, zodat we iedere klant kwaliteit kunnen bieden. Mocht u op een andere locatie een auto willen kopen en één van onze diensten willen afnemen, dan kunnen we hierover altijd overleggen. Bel ons nu voor meer informatie en vraag vrijblijvend advies aan!
De auto wordt minimaal op 50 punten gecontroleerd. De auto ondergaat een uitgebreide keuring ondergaat, waarbij zowel interieur en exterieur volledig wordt gecontroleerd. Aan de hand van een checklist loopt de expert de auto na, zodat hem niets ontgaat. Zo omvat de controle onder andere de volgende onderdelen: – Interieur en exterieur – Technische controle – Lakdiktecontrole – Controle op de brug – Controle elektronische systemen – Controle kilometer historie – Proefrit etc. Uiteindelijk wordt er een rapport opgesteld met de resultaten. Dit rapport wordt naderhand persoonlijk met u besproken.
Het is geen enkel probleem als u zelf niet aanwezig kunt zijn bij de aankoopkeuring. Onze expert kan de afspraak, de aankoopkeuring en de onderhandeling voor u regelen. Na de aankoopkeuring neemt de expert contact met u op om alles te bespreken, nog voordat de onderhandeling is begonnen. Wij willen onze klanten overal op de hoogte gehouden en alles gebeurt in samenspraak.

Onze Voordelen

Klanttevredenheid Expert2Go

85% beoordeelt de Expert2Go met ten minste een 9

Gebaseerd op Google Reviews

BEKEND VAN ONDER ANDERE

Waarom een aankoopkeuring laten uitvoeren?

U vraagt zich misschien af waarom u voor Expert2Go zou moeten kiezen voor een aankoopkeuring van uw auto. De keuring bij Expert2Go is een zeer uitgebreid die door gediplomeerde experts (ervaren automonteurs) wordt uitgevoerd. De experts beschikken over alle moderne apparatuur om de verborgen gebreken van de auto te achterhalen.  U bent in ieder geval zeker van een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel. Wij kunnen binnen 24 uur in heel Nederland op locatie zijn om de beoogde auto grondig te inspecteren. Daarnaast bieden wij bieden de mogelijkheid om geen verlies te maken door het geld terug te verdienen. Hierbij probeert onze expert door middel van onderhandelingstactieken en juiste beargumentatie het geld terug te verdienen. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport en het resultaat wordt met u uitvoerig besproken. Hiermee bent u in staat om te bepalen of het juist is om de aankoop te doen. 

Voordelen van onze occasionkeuring 

✓Betrouwbare experts

✓Uitgebreide keuring

✓Binnen 24 uur op locatie

✓100% onafhankelijk advies

✓Gunstige prijs en veilig betalen

Overtuigd? Dien hier een gratis aanvraag in!

Snelle Aanvraag

Geen miskoop bij uw volgende auto  

Wij krijgen vaak te horen dat een auto achteraf een miskoop is gebleken of dat de auto met technische problemen langs de weg is komen te staan. U heeft hiervoor misschien wel duizenden euro’s betaald en de verkoper is daarna niet meer te vinden. U wilt niet langs kant staan op de snelweg of ergens waar niemand u zou kunnen helpen. Wij willen u voor dit soort ervaringen behoeden. Wij halen verborgen gebreken boven water en behoeden u voor een miskoop. U kunt zomaar duizenden euro’s besparen met onze service. Wij kennen de valse trucjes van verkopers en staan altijd aan u kant. Wij begeleiden u met de zoektocht naar een auto, voeren een aankoopkeuring uit en doen daarnaast ook nog eens de onderhandeling. Wilt u meer informatie wat wij precies doen dan kun je terecht naar de ‘Hoe werkt het‘ pagina. 

Bent u nog niet overtuigd van onze aankoopkeuring auto, neem dan contact met ons op voor gratis advies. Bij een aanvraag wordt er binnen één uur contact opgenomen.  

Ook leuk om te lezen

Occasion

EEN OCCASION: VEEL AUTO VOOR WEINIG

Het woord ‘occasion’ betekent simpelweg een tweedehands auto. Tweedehands kan een voordelige keuze zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto. Bij de aankoop van occasions moet

No more posts to show

BESPAART GELD

Onderhandelen is niet voor iedereen weggelegd, maar onze experts kennen alle fijne kneepjes en weten precies waar ze het over hebben. Door de juiste onderhandeltechnieken kan de prijs los van de aankoopkeuring al lager uitkomen dan gedacht. Zo creëren we een win-winsituatie. Let op! Wij garanderen dit niet, maar doen ons uiterste best om dit doel te bereiken.

100% ONAFHANKELIJK ADVIES

Onze experts zijn niet aangesloten bij dealers en/of andere instanties. Wij waarborgen hierdoor de betrouwbaarheid van onze aankoopkeuringen. De klant bepaalt immers zelf welke auto gekeurd dient te worden, waar, wanneer én eventueel door wie de aankoopkeuring wordt uitgevoerd. Wel zo prettig.

BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Expert 2 Go staat voor gemak, kwaliteit en service.

Wij staan binnen 24 uur klaar. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om binnen 24 uur op locatie te zijn voor de aankoopkeuring. Wij willen hiermee de teleurstelling voorkomen dat de auto reeds is verkocht. Onze experts staan dus direct klaar voor de nodige hulp bij een aankoopkeuring.

UITGEBREIDE KEURING

Allereerst wordt de auto op een brug geplaatst bij een nabijgelegen aangesloten garage. Aan de hand van een checklist loopt de expert de auto na. Er wordt een proefrit gereden met de auto en uiteraard kunt u zelf tevens een proefrit maken. Uiteindelijk wordt een rapport opgesteld met de resultaten. Dit rapport wordt naderhand toegelicht en besproken. Een aankoopkeuring neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag.

BETROUWBARE EXPERTS

Wij geloven niet in een korte, haastige proefrit en een ongemakkelijk praatje met de verkoper om vast te stellen wat de staat van een auto is. Wij werken met experts die beschikken over de nodige certificaten, minstens een Diploma 1e autotechnicus. Zij zijn tevens commercieel ingesteld om enerzijds de klant goed te woord te kunnen staan en anderzijds goed te kunnen onderhandelen.

GUNSTIGE PRIJS EN VEILIG BETALEN

Alle prijzen bij Expert2Go zijn inclusief. Wij willen onze klanten niet achteraf verrassen met bijkomende aflever-, garantie- en reiskosten. Wij leggen online de verbinding tussen klanten en experts. Hierdoor kunnen wij scherpe vaste prijzen aanbieden. De experts verdienen zichzelf terug en dat is dubbel zo gunstig. Betalingen kunnen veilig online worden gedaan met iDEAL.