Contact

Expert 2 Go maakt het kopen van een tweedehands auto eerlijk, eenvoudig en 100% onafhankelijk. We bieden transparantie over de kwaliteit van de experts, het proces van de aankoopkeuring en de kosten.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt altijd contact met ons opnemen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren op een (aan)vraag. Mogelijk is uw vraag al eerder gesteld en is het antwoord te vinden bij de veelgestelde vragen. Is uw vraag nog niet beantwoord? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Contact opnemen

Hulp nodig bij het kiezen van een expert of bestellen van een pakket? Heeft u een andere vraag? Wij staan u graag te woord!

Telefoon

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 085-06 05 499

E-mail

We zijn per mail bereikbaar via: [email protected]
We streven ernaar om u binnen 24 uur te voorzien van een reactie.

Feedback

Wij willen onze dienstverlening continu verbeteren. Wij vragen onze klanten achteraf een feedbackformulier in te vullen. We vinden de mening van onze klanten belangrijk en horen graag hoe wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Uiteraard horen wij bij een positief aankoopadvies ook graag of u de auto wel of niet heeft aangeschaft.

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht? Uiterlijk binnen tien dagen ontvangt u van ons een reactie. Wilt u graag snel geholpen worden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan op werkdagen via 085-06 05 499, via de Whatsappknop of via [email protected]

Bent u niet tevreden met het antwoord? U kunt een brief sturen per post naar onderstaand adres. U ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie.

Expert 2 Go

Delflandlaan 1

1062 EA Amsterdam

VOORDELEN EXPERT2GO