AANKOOPKEURING MERCEDES

Voor een aankoopkeuring Mercedes kun je bij Expert2Go terecht. Wij bieden al onze klanten aankoopkeuringen voor auto’s aan. Wij kunnen de Mercedes auto’s van a tot z controleren en keuren. We voeren het volgende uit bij een aankoopkeuring Mercedes: 

✔Inspectie op de brug

✔Uitgebreide proefrit

✔Elektronisch Uitlezing

✔Interieur- en exterieur controle

✔Onderhoudscheck

✔Schadecheck

Na de aankoopkeuring Mercedes worden de resultaten direct besproken en ontvang je het rapport met een aanbeveling. Ook is het nog mogelijk dat wij de onderhandeling voor je uitvoeren. Wij verdienen hierbij vrijwel altijd het geld terug. Als kers op de taart kunnen wij de auto ook nog bij je thuisbezorgen. Met een aankoopkeuring Mercedes bespaar je jezelf dus veel zorgen. 

Overtuigd? Dien hier de aanvraag vrijblijvend aan.

VOORDELEN AANKOOPKEURING MERCEDES

✔De auto wordt binnen 24 uur op locatie in heel Nederland gekeurd

✔Wij verdienen de aankoopkeuring voor u terug

✔Uitgebreide keuring

✔Mercedes experts & 100% onafhankelijk 

✔Hoeft niet op locatie aanwezig te zijn 

Meer informatie nodig?

Aankoopkeuring Mercedes

AANKOOPKEURING VAN ANDERE AUTOMERKEN

Naast aankoopkeuring Mercedes kun je bij ons ook terecht voor aankoopkeuringen van andere auto merken. Expert2Go beschikt over brede capaciteit aan specialisten van alle automerken. Zo kunnen we elke auto uitgebreid controleren en een miskoop voorkomen. Enkele voorbeelden waarvoor je bij ons terecht kunt zijn: Aankoopkeuring Volkswagen, aankoopkeuring Range Rover, aankoopkeuring BMW, aankoopkeuring Audi, aankoopkeuring Peugeot, aankoopkeuring Renault, aankoopkeuring Opel, aankoopkeuring Ford. Ook doen we dit voor de automerken: Toyota, Nissan, Seat, Fiat, Volvo, Mini, Citroën,  Land Rover, Kia, Hyundai en Skoda.

Wil je dus een auto kopen maar heb je nog vragen of weet je het niet zeker. Laat het nakijken en neem contact met ons op! 

GRATIS ADVIES BIJ MERCEDES KOPEN

Twijfel je bij het kopen van een tweedehandse Mercedes? Wij kunnen je daarbij helpen en van gratis advies voorzien. Voor jouw aankoopkeuring Mercedes krijg je bij ons altijd gratis advies vooraf, zodat je weet waar je aan kan beginnen. Het kopen van een Mercedes zal zeker één van je duurste aankopen zijn en willen je daarbij dan ook graag helpen. Wij zijn gespecialiseerd in aankoopkeuringen en doen dit voor alle automerken. Daarnaast werken wij met meerdere partners door het hele land. Wij kunnen jouw begeleiden tijdens jouw zoektocht, voeren de keuring uit en kunnen ook nog eens voor jou de onderhandeling doen. Wij bieden zekerheid en gemak, zodat jij de juiste keuze kan maken. Uiteindelijk is het onze doel om jou voor een miskoop te behoeden. Neem contact met ons op en ontvang gratis advies. 

WAAROM AANKOOPKEURING MERCEDES

Je bent in ieder geval zeker van een onafhankelijk, deskundig en betrouwbare keuring. Waardoor je de aankoop met zekerheid kan doen. Bij Expert2Go zijn experts aangesloten die bijvoorbeeld ook bij ANWB is aangesloten of ooit bij de hen zelf heeft gewerkt. Kortom voldoende kennis in huis om een aankoopkeuring uit te voeren. Wij kunnen binnen 24 uur op locatie zijn om de beoogde Mercedes grondig te inspecteren. Daarnaast verdienen wij ook nog eens het geld terug dat je aan ons hebt uitgegeven. Dit kunnen we doen door sterk de onderhandeling in te gaan. Nadat we de auto hebben gecontroleerd, komen wij altijd gebreken tegen waardoor de aankoop veel lager uitvalt.

Overtuigd? Dien hier dan een aanvraag in voor een aankoopkeuring Mercedes

Naast deze type auto’s doen we ook alle andere merken auto’s voor bijvoorbeeld: BMW, volkswagen, Audi, Volvo etc.