ANWB AANKOOPKEURING

Ben je op zoek naar een ANWB aankoopkeuring? Dan bent u bij ons bij het juiste adres, want wij bieden experts aan die jarenlang als ervaren monteur bij ANWB hebben gewerkt. Bij Expert2Go gaat een ervaren automonteur met u mee op pad om de auto bijv. een Mercedes te keuren. Wij keuren alle soorten auto’s  in heel Nederland.

De ANWB voert zelf geen aankoopkeuringen meer uit, maar onze aankoopkeuring lijkt veel op dat geen wat zij vroeger deden. Wij hebben namelijk ervaren experts die vroeger in dienst waren bij de ANWB. Wil jij een dus een ANWB keuring aanvragen? Vraag hem dan nu aan via onderstaande button. 

HOE ZIET ONZE AANKOOPKEURING ERUIT ?

De Expert2Go autokeuring bevat een aantal standaard elementen om te bepalen of een auto een goede koop is. De onderstaande elementen passen wij vrijwel altijd toe bij onze aankoopkeuring. We bieden onze klanten meerdere pakketten aan en aan de hand van de wensen van de klant kunnen wij een pakket samenstellen.

We hebben een standaard basis pakket, maar ook hele uitgebreide pakket waarbij we veel punten van een auto controleren. Hieronder zie je in ieder geval wat wij doen bij een aankoopkeuring en zijn uit gegaan van het middelste pakket om een goed beeld te krijgen.

ANWB autokeuring ✔Inspectie op de brug

✔Uitgebreide proefrit

✔Elektronisch Uitlezing

✔Interieur- en exterieur controle

✔Onderhoudscheck

✔Schadecheck

Daarnaast kunnen wij ook de onderhandeling uit handen nemen en zelf de auto thuisbezorgen!

LIJKT ONZE KEURING OP DIE VAN DE ANWB?

De aankoopkeuring van Expert2Go lijkt veel op de aankoopkeuring van ANWB destijds. Jammer genoeg voeren zij die keuringen niet meer uit, maar gelukkig kunnen wij die behoefte verder vervullen. We krijgen wel eens van klanten de vraag of het lijkt op de oude aankoopkeuring van ANWB. Onze antwoord daarop is: Ja, en proberen nog een beter service te verlenen. 

Voor uw keuring van de auto krijg je bij ons altijd gratis advies vooraf, zodat je weet waar je moet beginnen. Het kopen van een auto is één van de duurste aankopen en willen je dan ook daarbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in aankoopkeuringen zijn dus onze experts vakkundig genoeg om te bepalen of de aankoop het waard is. Onze aankoopkeuring is dus te vergelijken met de oude aankoopkeuring auto ANWB en begeleiden wij je tijdens jouw zoektocht, tijdens de keuring en wij gaan ook nog eens voor je de onderhandeling doen. Wij bieden jouw dan zekerheid en gemak en willen u behoeden voor een miskoop. Neem nu contact met ons op en ontvang gratis advies. 

WAAROM EEN AANKOOPKEURING NODIG?

Je vraagt zich misschien af waarom u voor Expert2Go zou moeten kiezen voor een aankoopkeuring auto anwb. U bent in ieder geval zeker van een betrouwbare expert die onafhankelijk en deskundig is. Inmiddels is iedereen op de hoogte van vakkundige experts van anwb en bij ons kun je daar gebruik van maken. De experts kunnen binnen 24 uur op locatie zijn om de beoogde auto grondig te inspecteren. Daarnaast bieden wij bieden de mogelijkheid om geen verlies te maken door het geld terug te verdienen. Hierbij probeert onze expert door middel van onderhandelingstactieken en juiste beargumentatie het geld terug te verdienen. 

VOORDELEN EXPERT2GO AANKOOPKEURING

Betrouwbare experts

Uitgebreide keuring

Binnen 24 uur op locatie

100% onafhankelijk advies

Gunstige prijs en veilig betalen

VERSCHIL IN KOSTEN AANKOOPKEURING AUTO ANWB EN EXPERT2GO

De kosten van aankoopkeuring auto ANWB waren destijds ongeveer €249,-. De kosten van Expert2Go aankoopkeuring beginnen nu vanaf €149,-. Aankoopkeuring van ANWB was dus destijds duurder dan de prijzen die wij nu hanteren. Voor alle pakketten kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Wij staan je graag te woord. 

Overtuigd? Dien hier een gratis aanvraag in!

GEEN MISKOOP BIJ UW VOLGENDE AUTO

Wij krijgen vaak te horen dat een auto achteraf een miskoop is gebleken of dat de auto met technische problemen langs de weg is komen te staan. U heeft hiervoor misschien wel duizenden euro’s betaald en de verkoper is daarna niet meer te vinden. Wij willen u voor dit soort ervaringen behoeden en behoeden u voor een miskoop. U kunt zomaar duizenden euro’s besparen met onze service. Wij kennen de  valse trucjes van verkopers en staan altijd aan u kant. Met een expert van anwb aan je zijde kan er bijna niets meer fout gaan. Wij begeleiden u met de zoektocht naar een auto, voeren een aankoopkeuring voor u uit en doen daarnaast ook nog eens de onderhandeling voor u. Wilt u meer informatie wat wij precies doen dan kun je terecht naar de ‘Hoe werkt het‘ pagina. 

Bent u nog niet overtuigd van onze soortgelijk ANWB autokeuring, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.