WIE ZIJN DE EXPERTS?

BEKIJK AANKOOPKEURING COMPACT
BEKIJK AANKOOPKEURING COMPLEET
BEKIJK AANKOOPKEURING EXTRA

Onze experts zijn uw partners bij de aankoop van een tweedehands auto. U staat er niet alleen voor! Wij helpen u graag: 365 dagen per jaar staan wij binnen 24 uur voor u klaar op locatie. Expert 2 Go is altijd bereikbaar om u te helpen bij de aankoop van een tweedehands auto. 

Onze experts beschikken over de volgende: 

  • Diploma 1e Autotechnicus 
  • Jarenlang ervaring in automotive 
  • Commerciële instelling 
  • Moderne apparatuur (uitleesapparatuur, accutester, lakdiktemeter) 

Onze experts hebben allemaal één ding gemeen: een passie voor auto’s.

Onze hoge kwaliteitsnormen en de passie voor auto’s resulteren in een team dat voor u aan de slag wil gaan. 

Om de kwaliteit en de deskundigheid te waarborgen hanteren wij een kwalitatief selectie proces: 

Het kwalitatieve selectieproces

1. Expert2Go requirements

Experts melden zich aan via onze site op basis van de opgestelde criteria.

2. Expert2Go screening

De kennis van de expert wordt meteen op de proef gesteld in een eerste gesprek. De diploma’s worden hier tevens onder de loep genomen. Commerciële instelling wordt meegewogen en de reeds opgedane werkervaring wordt besproken.

3. Expert2Go Assessment 

Als het eerste gesprek goed is verlopen en de eisen in orde zijn, dan volgt er een 2e gesprek met de Senior Expert die door Expert 2 Go is aangesteld. 
Tijdens het tweede gesprek worden verschillende casussen voorgelegd. 
Daarnaast voert onze Senior Expert een Sales indicator test uit om de commerciële instelling te toetsen. Uiteraard worden de resultaten van de test in het gesprek meteen besproken. 

4. Expert2Go Team

Als alle stappen goed zijn verlopen, dan heten wij de nieuwe expert van harte welkom in het Expert 2 Go Team.

Welkom in ons Expert Team. 

Veelgestelde vragen

We zijn in heel Nederland werkzaam, maar richten ons voornamelijk eerst op de Randstad. Namelijk Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Dit doen we omdat we gestaag willen gaan groeien, zodat we iedere klant kwaliteit kunnen bieden. Mocht u op een andere locatie een auto willen kopen en één van onze diensten willen afnemen, dan kunnen we hierover altijd overleggen. Bel ons nu voor meer informatie en vraag vrijblijvend advies aan!
De auto wordt minimaal op 50 punten gecontroleerd. De auto ondergaat een uitgebreide keuring ondergaat, waarbij zowel interieur en exterieur volledig wordt gecontroleerd. Aan de hand van een checklist loopt de expert de auto na, zodat hem niets ontgaat. Zo omvat de controle onder andere de volgende onderdelen: – Interieur en exterieur – Technische controle – Lakdiktecontrole – Controle op de brug – Controle elektronische systemen – Controle kilometer historie – Proefrit etc. Uiteindelijk wordt er een rapport opgesteld met de resultaten. Dit rapport wordt naderhand persoonlijk met u besproken.
Het is geen enkel probleem als u zelf niet aanwezig kunt zijn bij de aankoopkeuring. Onze expert kan de afspraak, de aankoopkeuring en de onderhandeling voor u regelen. Na de aankoopkeuring neemt de expert contact met u op om alles te bespreken, nog voordat de onderhandeling is begonnen. Wij willen onze klanten overal op de hoogte gehouden en alles gebeurt in samenspraak.

Onze Voordelen

Klanttevredenheid Expert2Go

85% beoordeelt de Expert2Go met ten minste een 9

Gebaseerd op Google Reviews

BEKEND VAN ONDER ANDERE

Ook leuk om te lezen

Occasion

EEN OCCASION: VEEL AUTO VOOR WEINIG

Het woord ‘occasion’ betekent simpelweg een tweedehands auto. Tweedehands kan een voordelige keuze zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto. Bij de aankoop van occasions moet

No more posts to show

BESPAART GELD

Onderhandelen is niet voor iedereen weggelegd, maar onze experts kennen alle fijne kneepjes en weten precies waar ze het over hebben. Door de juiste onderhandeltechnieken kan de prijs los van de aankoopkeuring al lager uitkomen dan gedacht. Zo creëren we een win-winsituatie. Let op! Wij garanderen dit niet, maar doen ons uiterste best om dit doel te bereiken.

100% ONAFHANKELIJK ADVIES

Onze experts zijn niet aangesloten bij dealers en/of andere instanties. Wij waarborgen hierdoor de betrouwbaarheid van onze aankoopkeuringen. De klant bepaalt immers zelf welke auto gekeurd dient te worden, waar, wanneer én eventueel door wie de aankoopkeuring wordt uitgevoerd. Wel zo prettig.

BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Expert 2 Go staat voor gemak, kwaliteit en service.

Wij staan binnen 24 uur klaar. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om binnen 24 uur op locatie te zijn voor de aankoopkeuring. Wij willen hiermee de teleurstelling voorkomen dat de auto reeds is verkocht. Onze experts staan dus direct klaar voor de nodige hulp bij een aankoopkeuring.

UITGEBREIDE KEURING

Allereerst wordt de auto op een brug geplaatst bij een nabijgelegen aangesloten garage. Aan de hand van een checklist loopt de expert de auto na. Er wordt een proefrit gereden met de auto en uiteraard kunt u zelf tevens een proefrit maken. Uiteindelijk wordt een rapport opgesteld met de resultaten. Dit rapport wordt naderhand toegelicht en besproken. Een aankoopkeuring neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag.

BETROUWBARE EXPERTS

Wij geloven niet in een korte, haastige proefrit en een ongemakkelijk praatje met de verkoper om vast te stellen wat de staat van een auto is. Wij werken met experts die beschikken over de nodige certificaten, minstens een Diploma 1e autotechnicus. Zij zijn tevens commercieel ingesteld om enerzijds de klant goed te woord te kunnen staan en anderzijds goed te kunnen onderhandelen.

GUNSTIGE PRIJS EN VEILIG BETALEN

Alle prijzen bij Expert2Go zijn inclusief. Wij willen onze klanten niet achteraf verrassen met bijkomende aflever-, garantie- en reiskosten. Wij leggen online de verbinding tussen klanten en experts. Hierdoor kunnen wij scherpe vaste prijzen aanbieden. De experts verdienen zichzelf terug en dat is dubbel zo gunstig. Betalingen kunnen veilig online worden gedaan met iDEAL.